Etusivu > LUOMUTUOTTEET

LUOMUTUOTTEET

Ella's kitchen lastenruoat Hedelmät, marjat ja pähkinät Jauhot, hiutaleet ja ryynit Jyvät ja siemenet Kastikkeet Leivät Makeiset Marjajauheet Mausteet Murot, myslit ja puurot Pastat ja riisit Pavut ja linssit Sokerit, makeutusaineet ja siirapit Sipsit ja popcornit Sushi Säilykkeet, hillot ja soseet Öljyt ja rasvat Viherjauheet Virvoitusjuomat, smoothiet ja maidonkorvikkeet

Tervetuloa tutustumaan herkulliseen luomutuotevalikoimaamme! Kattavasta valikoimastamme löydät herkullisia luomutuotteita (tai luonnonmukaisia) moneen makuun. Kokeile rohkeasti eri tuotteita keittiössäsi unohtamatta herkkuja sekä juomia :)

Aloita vaikka tutustumalla alla oleviin tuotteisiin, jos et vielä tiedä mitä etsit.


Mitä luomu on?

Luomuviljely on luonnonmukaista on tarkasti valvottua toimintaa. Tuotannossa hyödynnetään luonnon omia menetelmiä ja eläinten kasvatuksessa taataan lajille tyypille käyttäytyminen. 

Luomuelintarvikkeet valmistetaankin luomutiloilla tuotetuista raaka-aineista. Niiden valmistuksessa lisä-aineita saa käyttää vain rajoitetusti, eikä lainkaan keinotekoisia väri-, aromi- ja makeutusaineita. Lisäksi geenimuuntelun käyttö (GTO) on kiellettyä.

 
MAKSUTAVAT


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU
Yhteystiedot
Yritystietoa
Toimitusehdot

MIKSI VALITA LUOMUTAR.FI
      Edulliset hinnat ja laaja valikoima tuotteita
      Luotettavat ja nopeat toimitukset (vuosien kokemus verkkokaupasta)
      Monipuoliset maksuvaihtoehdot
      Briljantti asiakaspalvelu
      Luomutar on aidosti suomalainen

Luomutar

Tilaa uutiskirjeemme

Asiaa, tarjouksia, vinkkejä puhtaasta ravinnosta